+386 5 611 7000

Rešitve na ključ

Aplikativne rešitve v celoti prilagojene vašim zahtevam in potrebam.

Poslovni procesi

Vaš partner pri razvoju in programiranju na ključ.

Internet predmetov

Pametne IoT rešitve na pametni platformi SMIP.

Na SMIPu podprto že preko 350 HEMS-ov

Objavljeno : 2 decembra, 2015

Neostore je baterijsko skladišče ter hišni sistem za upravljanje in shranjevanje energije (HEMS – Home energy management system). Izdelek je razvila Robotina za strateško partnerico Neovoltaic.

Razvoj izdelka vključuje električne in mehanske zasnove, popoln nadzorni sistem, temelječ na Cybrotechovih kontrolnikih ter tudi podporo na strežniku v oblaku. Spletna aplikacija zagotavlja vse pomembne podatke in informacije v servisni center za zagotavljanje optimalnega delovanja neostorov (vir povzet po: Robotina news).

Smip_znak_rgb_manjsiSpletna aplikacija, ki temelji na platformi SMIP, spremlja in analizira podatke stanj iz Neostore Cybrotech SCGI strežnikov in daje Servisnemu centru potrebna orodja za samostojno “nameščanje” novih naprav ter za tekoče spremljanje delovanja vseh nameščenih neostorov, alarmiranje v primeru odstopanj ter periodično poročanje o delu.

Trenutno je za poslovnega partnerja Robotine na preko namenske aplikacije na SMIP platformi podprto že preko 350 hišnih sistemov za upravljanje in shranjevanje energije.