+386 5 611 7000

Rešitve na ključ

Aplikativne rešitve v celoti prilagojene vašim zahtevam in potrebam.

Poslovni procesi

Vaš partner pri razvoju in programiranju na ključ.

Internet predmetov

Pametne rešitve na pametni platformi SMIP.

O nas

3 PORT, Informacijski inženiring d.o.o. Koper smo registrirali 26. septembra 1989. leta. Takrat smo trije inženirji s področja računalništva združili svoje znanje in izkušnje na področju razvoja celovitih rešitev računalniško podprtih sistemov na takratnih velikih IBM računalnikih in na lokalnih računalniških omrežjih, s ciljem razvoja zahtevnejših in na kožo naročnika pisanih rešitev.

Danes 3 PORT zaposluje dvajset strokovnjakov različnih področij, doktorja in magistra računalništva in informatike, več univerzitetnih diplomiranih inženirjev računalništva, strojništva, ekonomije, do inženirjev organizacije dela, inženirjev prometa in geodezije. Za specifične aktivnosti na razvojnih projektih povabimo k sodelovanju tudi zunanje strokovnjake.

Specializirali smo se za razvoj tehnološko izpopolnjenih aplikacij za podporo različnim poslovnim procesom, prilagojenih potrebam in zahtevam naročnika, ki jih standardne rešitve na trgu ne zadovoljujejo ali ne pokrivajo njihovih potreb.

Zadnja leta vstopamo tudi na področje interneta stvari, s ciljem ponuditi nove storitve za prihajajoča Pametna mesta in Industrijo 4.0. Razlog za ta korak je v strateški viziji podjetja, da naredimo prehod iz razvijalca IT projektov na ključ v ponudnika inovativnih storitev v oblaku.

Vsak novi projekt je za nas izziv!

 

Pokličite nas, zakaj ne bi skupaj poiskali rešitve za vaš problem! >>>