+386 5 90 77310

Rešitve na ključ

Aplikativne rešitve v celoti prilagojene vašim zahtevam in potrebam.

Poslovni procesi

Vaš partner pri razvoju in programiranju na ključ.

Internet predmetov

Pametne IoT rešitve na pametni platformi SMIP.

Qumulus aplikacije

Mobilnost pri poslovanju

Potrebe po mobilnosti so danes in bodo tudi v prihodnje v velikem porastu. Za podjetja in posameznike, ki opravljajo neko dejavnost za trg, biti mobilen pomeni, da so jim informacije, ki imajo pri njihovem delu velik pomen, vedno pri roki in da lahko te informacije tudi sami ažurirajo, s tem pa poskrbijo tudi za boljšo obveščenost svojih sodelavceh in/ali poslovnih partnerjev.

Zajemanje, pregledovanje in dopolnjevanje podatkov na terenu, kadarkoli in kjerkoli, so naloge, ki jih lahko opravimo z mobilno napravo. Ker verjamemo, da je za dobro opravljeno delo bolj kot tehnologija pomebna vsebina dela, posvečamo svoj čas enostavni in učinkoviti uporabi tehnologije, ki mora postati samoumeven in nemoteč del vsakdanjega dela. Prepričani smo, da mora biti priprava obrazcev za mobilno delo tako enostavna, da jo je moč opraviti zgolj z opisom nalog in podatkov, ki jih potrebujemo v mobilnem delovnem okolju.

 V ta namen smo razvili in vzpostavili spletno in mobilno storitev Qumulus

 

Mobilne aplikacijeQumulus kot storitev

Spletna in mobilna storitev za zajemanje podatkov na terenu (SaaS)

Preberi več

Mobilne aplikacijeMediQumulus

MediQumulus je aplikacija, ki temelji na sistemu Qumulus in ima vnosne obrazce prilagojene potrebam prodajalcem medicinske opreme, medicinskega materiala, medicinskih preparatov ter zdravil na terenu.

Preberi več