+386 5 90 77310

Rešitve na ključ

Aplikativne rešitve v celoti prilagojene vašim zahtevam in potrebam.

Poslovni procesi

Vaš partner pri razvoju in programiranju na ključ.

Internet predmetov

Pametne IoT rešitve na pametni platformi SMIP.

Srebrno priznanje GZS ob Dnevu inovativnosti 2018

Objavljeno : 27 septembra, 2018

znacka_2018_srebrna

Ekipa 3 PORT-a je prejela srebrno priznanje za inovativno IoT platformo SMIP. V njenem imenu je na oder stopil vodja trženja g. Simon Ražman.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je v okviru prireditve Dan inovativnosti v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih.

Izmed 197 inovacij in 772 inovatorjev je bilo v nacionalnem finalu podeljenih 10 zlatih, 1 posebno priznanje, 28 srebrnih priznanj ter 3 posebna priznanja za potencialno inovacijo krožnega gospodarstva. Nagrajena je bila tudi najboljša inovacija leta po izboru javnosti. Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji.

(foto Tadej Bernik, photoforyou.si)

Simon Ražman v imenu ekipe 3 PORT prejema srebrno priznanje za inovativno IoT platformo SMIP (foto: Tadej Bernik, http://photoforyou.si/)

vir: https://inovacije.gzs.si/wp-content/uploads/2021/01/Katalog-inovacij-2018_SI.pdf

Naložbo v razvoj SMIP platforme je sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

logo-SPIRIT-SLO-596x174-transp

MGRT logo ozek