+386 5 611 7000

Rešitve na ključ

Aplikativne rešitve v celoti prilagojene vašim zahtevam in potrebam.

Poslovni procesi

Vaš partner pri razvoju in programiranju na ključ.

Internet predmetov

Pametne IoT rešitve na pametni platformi SMIP.

Kakšna bo prihodnost pametnih skupnosti?

Objavljeno : 10 decembra, 2019

Kako napredna so mesta in skupnosti jugovzhodne Evrope? Prva mednarodna konferenca na temo pametnih skupnosti v regiji JV Evrope

Evropa spoznava edinstveno priložnost na področju razvoja pametnih skupnosti. S tem posredno širi potencial v gospodarstvu, tehologiji in dolgoročno prinaša boljše življenje. Konferenca je namenjena predvsem vodilnim predstavnikom slovenskih in regionalnih lokalnih skupnosti, občinskim in regionalnim razvojnim agencijam ter vsem partnerjem pri razvoju pametnih mest in skupnosti.

Rdeča nit bo pregled evropskih smernic za sistematično uvedbo koncepta pametnega mesta, ki jo nova evropska komisija postavlja za eno od prioritet svojega mandata.

Strateška usmeritev podjetja 3 PORT je, z vzpostavitvijo pametne IoT platforme SMIP,  zagotavljanje podpore razvoju lokalnih skupnosti tudi na področju pametnih mest in skupnosti.  Z namenom, da izkoristimo potencial, ki ga tehnologija prinaša, se bomo 20. decembra 2019 udeležili prve mednarodne konference na temo pametnih skupnosti v regiji Jugo-vzhodne Evrope.

Več o konferenci dobite na http://smartsociety.gzs.si/.